Ekstrakt grenivkinih pečk, 59 ml


 • 10 kapljic = 100 mg izvlečka grenivkinih pečk
 • zadostuje za 200 odmerkov

Primerjajte NutriBiotic s konkurenčnimi izdelki na trgu! 10 kapljic vsebuje kar 100 mg izvlečka grenivkinih pečk.

Učinkovite sestavine semen grenivke prispevajo k mikrobiološkem ravnovesju telesnih organov in tkiv v človeškem telesu!

Ekstrakt grenivkinih pečk (GSE) je antimikroben, antiglivičen, odličen pri razrastu kandide, poceni in najbolje deluje v tekoči obliki, saj ga telo tako najbolj učinkovito in najhitreje uporabi.

Količinski popusti (pakete najdete na dnu strani).

19.70 

Availability: Na zalogi

Šifra: V079 Kategorija:

100% čist izvleček grenivkinih pečk brez dodatkov!

Veliko izdelkov na trgu vsebuje sintetične kemikalije in niso povsem naravni.
Raziskave so pokazale, da ima samo čist GSE ekstrakt močno protiglivično učinkovitost.

V 10 kapljicah kar 100 mg izvlečka!

NutriBiotic ekstrakt grenivkinih pečk uporabljajo zdravniki, terapevti, strokovnjaki za prehano in zdravje po celem svetu, saj je to poznana blagovna znamka izvlečka grenivkinih pečk. Ker je močan in ker deluje!

Učinkovite sestavine semen grenivke prispevajo k mikrobiološkem ravnovesju telesnih organov in tkiv v človeškem telesu!

Na tisoče bakterij, gliv in drugih mikrobov, ki živijo v našem črevesju, so bistvenega pomena za naše dobro zdravje. Razgrajujejo strupe, proizvajajo nekatere vitamine in esencialne aminokisline ter tvorijo fizično oviro pred vsiljivci. Pravilno mikrobiološko ravnovesje je temelj zdravja vsakega človeškega organizma.

Nedavne raziskave so pokazale, da ravnovesje bakterij v prebavilih vpliva na veliko več kot samo na zdravje črevesja gostitelja. Črevesni mikroorganizmi imajo temeljno vlogo v številnih vidikih človeške biologije, vključno s presnovo, endokrino, nevronsko in imunsko funkcijo.

Kako ekstrakt grenivkinih pečk pomaga pri razrastu kandide?

Študija iz leta 1990, objavljena v Journal of Orthomolecular Medicine, je ugotovila, da je GSE (ekstrakt grenivkinih pečk) zelo učinkovit proti različnim kvasovkam in plesnim oblikam, vključno s kandido, Geotrichum, Aspergillus in PeniciIlium sp.

Neposredno napada celice kvasovk

Te ugotovitve je podprla študija iz leta 2001, v kateri so poljski raziskovalci ugotovili, da je ekstrakt GSE, uporabljen v koncentraciji 33 odstotkov, imel močne protiglivične učinke pred prevelikim razrastom Candide albicans. Študija je zaključila, da se GSE lahko bori proti Candidi, tako da neposredno napada celice kvasovk in jih tako učinkovito uniči.
Ameriški raziskovalni inštitut prav tako poroča, da se lahko ekstrakt grenivkinih pečk učinkovito uporabi za ubijanje več kot 800 bakterijskih in virusnih sevov, 100 vrst gliv, pa tudi ubijanje in preprečevanje rasti številnih različnih zajedavcev. Raziskovalci verjamejo, da ima GSE sposobnost, da posega v membrano bakterij in uniči celico, tako da jo zlomi, odpre.

Kakšen odmerek jemati pri razrastu kandide?

Ugotovljeno je bilo, da ekstrakt grenivkinih pečk v 15 minutah po stiku »raztrga« membrane kandide, tudi kadar je zelo rezredčen (pri nizkih odmerkih).
Začnite z 10 kapljicami med obroki dvakrat na dan v vodi ali soku.
Po treh dneh odmerite do 15 kapljic med obroki dvakrat na dan v obdobju sedem dni.
Nato uporabite 15 kapljic trikrat na dan še dva do tri tedne.

Kje vse ga lahko uporabljate?

Oralna uporaba
Predlagana uporaba: 5-15 kapljic, pomešanih v 1,5 dcl vode ali soka, 2-3 krat na dan, z obroki ali brez nje. Otroci (mlajši od 10 let): 1-6 kapljic mešamo v 1,5 dcl vode ali soka, 2-3 krat na dan. Ne uporabljajte polne jakosti v ustih.

Izpiranje ustne votline
Zmešajte 3 kapljice NutriBiotic GSE v 0,5 dcl ali več vode. V ustih požvrkljajate majhno količino mešanice 10 sekund ali več, 1-2 krat dnevno. Vedno razredčite.

Grgranje
Zmešajte 3 kapljice NutriBiotic GSE v majhen (1 dcl ali več) kozarec vode. Grgrajte večkrat zaporedoma. Uporabite tako pogosto, kot je potrebno. Vedno razredčite.

Izpiranje ušesa
Temeljito premešajte 4-10 kapljic NutriBiotic GSE z 30 ml glicerina ali alkohola. 1-2 kapljice te raztopine pokapajte v uho 1-2 krat na dan. Uporabite tako pogosto, kot je potrebno. Ne uporabljajte nerazredčeno v ušesih.

Izpiranje nosu
Zmešajte 1 kapljico NutriBiotic GSE z 0,5 dcl vode. Z glavo nagnite nazaj, napolnite vsako nosnico z vsaj 10 kapljicami mešane raztopine. Zamahnite glavo navzgor in navzdol (glava je zdaj obrnjena navzdol), da sila potisne razstopino v nosne prehode. Vrnite glavo v normalno pokončno pozicijo in pustite, da se tekočina priteče ven iz nosa. Ne vdihujte skozi nos. Vedno razredčite.

Vaginalno izpiranje
Zmešajte 5-10 kapljic NutriBiotic GSE v 2 do 2,5 dcl vode. Izpirajte z mešanico enkrat na dan cel teden. Po potrebi lahko izpirate večkrat na dan. Vedno razredčite.


 • Prehransko dopolnilo
 • Neto količina: 59 ml
 • 10 kapljic vsebuje: 100 mg izvlečka grenivkinih pečk
 • Zadostuje za: 200 odmerkov
 • Navodila za uporabo:
 • Odrasli, vmešajte 10 kapljic NutriBiotic GSE izvlečka grenivkinih pečk v kozarec vode ali soka (150 ml več). 1-3-krat na dan, z ali brez hrane. Za otroke, stare 5 let ali več, zmešajte 3 kapljice v kozarec vode ali soka. 1-2 krat na dan. Tekočino (izvleček grenivkinih pečk) obvezno razredčiti – ne uporabljajte polne jakosti (nerazredčeno) direktno v usta!
 • Opozorila:
 • Ne dajajte ga v oči. Izogibajte se vsem stikom z občutljivimi območji. Če pride do stika s polno močjo ali draženja, ga sprajte z vodo najmanj 10 minut. Draženje je začasno in lahko traja do 48 ur.
 • Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.
10 kapljic vsebuje vsebuje: Količina %PDV
Ekstrakt grenivkinih pečk 100 mg *

* Priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) ni določen

 • Sestavine: rastlinski glicerin (67%), ekstrakt semen grenivke (33%).
 • Proizvajalec: NutriBiotic (ZDA)
 • Shranjevati nedosegljivo otrokom!
 • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
 • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
 • Uporabno najmanj do konca meseca: odtisnjeno na embalaži

 

Košarica
Scroll to Top